Conrads Hapsere til julefrokost 


Forret

Koldrøget laks med tangsalat og rygeost

Lakseterrine med tomatkompot og dild

Indbagt torsk med sprøde majsflager og bulgur

Cocktail af håndpillede rejer og krebsehaler på limegele

Marineret tigerreje på spinatomelet

Cremet hønsesalat i sprød tærte med ananas


Hovedret

Oksemørbrad på coleslaw med bearnaise og persille

Kalveculotte på svampeæggestand med estragon aioli

Kartoffelrøsti med aioli og røget dyrekølle

julepølse på rødkål og grønkål

Andebryst med mandler på æggesouffle

Svinekam på kartoffel med peberrod

Bresaola med humus på salat

Paneret kylling med råkost og ajva

Sliders med flæskesteg og rødkål

Timianstegte kartofler med bearnaise

Fyldt pasta med spinat, honning og sennep


Dessert

Kirsebærmousse med egen gele

Æbletærte med kanel

Svesketrifli med vaniljeskum

Chokoladebrownie med hindbærstøv og mousse

Pannacotta med kanel og akacie honning

Risa la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert kr. 428,-

Min. 15 kuverter