Hapsere 80’ menu



Forret

Varmrøget laksecreme på blinis med karse

Ristede tigerrejer med sur/sød dressing

Cocktail af håndpillede rejer og stenbiderrogn

Tunmousse med lime, tomat og dild

Cremet hønsesalat med ananasring og bacon

Melon med parmaskinke og peanuts

2 slags kuvertbrød


Hovedret

Oksemørbrad på coleslaw med tomat og persille

Kalveculotte på tzatziki med svampeæggestand

Lørdagskylling med paprika på bønner i teriyaki

Indbagt mørbrad med kartofler i bearnaise

Andebryst på æggesouffle med Gruyére

Marineret svinekam på kartoffeltortilla med peberrod

Cæsarsalat med limekylling og malt

Skinke med spinat i filodej

Pastasalat med pesto og parmesan

Maskeret blomkål med tusind øer

Kartoffelsalat med purløg


Dessert

Legeret vaniljebudding med hindbær sirup

Brownie med chokolademousse

Citronfromage på luftig mandelbund

Pannacotta med rom og vanilje

Bananasplit med chokoladesovs og nødder

Æbletrifli med vaniljeskum



Pris pr. kuvert kr. 428,-

Min. 15 kuverter